Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
23
Touko
2014

Muistutus tukikohtien käytöstä

Vanniemen, Korpin sekä Kyläniemen tukikohtien sääntöjä on syytä taas lukea tarkemmin.

 

Mitään rakenteellisia muutoksia, sähkötöitä, putkitöitä jne. ei mökkeihin, saunoihin, varastotiloihin ja grillikatoksiin saa tehdä ilman seuran hallituksen lupaa.

 

Veneluiskan ketjua ei saa avata seuran ulkopuolisille henkilölle heidän veneensä laskua varten. Poislukien tilapaiskäynnit, jolloin olet itse mukana vieraasi veneessä käynnin ajan.

 

Puiden kaato seuran omistamilta tai vuokraamalta maalta on myös ehdottomasti kielletty.

 

Tulenteko on sallittu tulentekopaikoilla, ei muualla.

 

Palauta käyttämäsi lakanat, tyynyt, peitot, astiat, ruokailuvälineet tai muut tavarat samaan mökkiin josta ne otit. Pientarvikkeet on inventoitu ja ne kuuluvat jokainen omaan mökkiinsä.

 

Kaasupulloja ei saa viedä turhaan tukikohdasta toiseen. Kyläniemessä ja Korpissa riittää yksi kaasupullo. Täydennystä saa tarvittaessa Vanniemestä.

 

Jos nautit nestemäisiä virkistysaineita niin jää rantaan, älä lähde vesille.


Tukikohtien pää- ja saunamökkiä ei voi varata omaan käyttöön.

 

Anna muille tukikohdan asukkaille yörauha jos he ovat jo nukkumassa. 

Kun lähdet hetkellisesti pois tukikohdista, kerää tavarasi mukaasi tai laita ne ainakin siististi yhteen kasaan, sillä yhteisiin majoitustiloihin on mahduttava muitakin.

Siivoa jälkesi kun lähdet pois, kaikenlaisien roskien ja romujen jättäminen tukikohtiin on ehdottomasti kielletty. Roska-astiat on tarkoitettu tukikohdissa majoittuvien käyttöön ei mökkiläisten roskille. Ylimääräiset roskat voi viedä Taipalsaaren jätekeräyspisteeseen. Pilko polttopuita käyttämiesi puiden tilalle.


Merkkaa käyntisi vieraskirjaan.

Vanniemi:

Autot on ehdottomasti säilytettävä parkkialueella, ei sauna- tai päämökin vieressä. Tie parkkialueelta mökeille on ainostaan huoltotie ja tarkoitettu huoltoajoja varten.

Kuivat polttopuut ovat vanhassa puuvajassa ja puita otetaan ainoastaan sieltä.

 

Nosta saunasta matot kuivumaan ja samoin lauteet ylös. Kaada ylimääräinen vesi ulos (ei lattialle) ja tuuleta sauna hyvin saunomisen loppuessa. Lakaise roskat ja tyhjennä kiukaan tuhkaloota kun tuhka on jäähtynyt.


Vesi on Saimaassa edelleen korkealla ja huolehdi siitä, että veneesi on riittävän ylhäällä ja kiinnitetty riittävän hyvin, ettei se hakkaa ja riko muita veneitä. Pidä venepaikkasi siistinä.

Tukikohdan varaus omaan henkilökohtaiseen tilaisuuteen tehdään aina anomalla käyttöä seuran hallitukselta. Anomus on tehtävä kirjallisena riittävän ajoissa (vähintään kaksi kuukautta ennen tilaisuutta). Seuran hallitus tiedottaa muille seuran jäsenille jättämällä viestin tukikohtaan varauksesta. Seuran Internet-sivuilla tiedotetaan myös varauksesta.

t majatoimikunta ja seuran hallitus

 


« Takaisin