Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
13
Loka
2014

Syystalkoot Vanniemi

Syystalkoot pidettiin menneenä viikonloppuna Vanniemessä. Talkooporukkaa olisi saanut olla paikalla enemmänkin, mutta suunnitellut työt saatiin pääosin tehdyksi. Puita on nyt vanhassa vajassa riittävästi talven varalle, hajonneet pleksit vaihdettu, metalliromuakin viety pois pari ämpärillistä ja tärkein eli venevajan lattiaa uusittiin aikamoinen osuus eli tasan puolet. Enää ei jalka mene lattian läpi. Korjausta jatketaan kevät talkoissa.

 

Suurkiitos myös naistoimikunnalle muonituksesta ja kahvituksesta.

 

Se kuka on unohtanut herkullisen näköiset muikkupurkit (lasiset) päämajan jääkaappiin korjatkoon ne pikaisesti pois. Jääkaappi/pakastin otetaan pois käytöstä lokakuun aikana ja siellä olevat tavarat hävitetään.

 

Vuokramajoista on hävinnyt ihmeellisesti käyttötavaraa kesän aikana, tyynyjä, lattian siivouslasta kakkosmajasta, kattila ykkösmajasta jne. Yhdestäkään majasta ei saa viedä mitään tavaroita ilman lupaa toiseen majaan, grillikatokseen, saunalle tai toiseen tukikohtaan.

 

Sama koskee myös kaasupulloja. Tyhjät kaasupullot on jätettävä purkituskatokseen ja niistä on ilmoitettava välittömästi majaisännälle. (Vaihtoehtoisesti pullon voi käydä täyttämässä esim. Puuilossa ja toimittaa maksukuitti sihteerille).

 

Positiivista on saunan kestäminen suhteellisen siistinä koko kesän. Nyt lattiassa on väri pysynyt kun sauna on huollettu pääsääntöisesti jokaisen saunomisen jälkeen. Kipinäpeltikin on pysynyt melkein koko kesän paikallaan ja lauteet nostettu ylös saunomisen päätyttyä. Pientä korjaamista on ollut silloin tällöin mm. pukuhuoneen lattia on unohdettu lakaista ja matotkin jääneet puistelematta.

 

Muistutuksena, nyt syksyn tullessa muista tyhjentää vesiastiat ulos käytön jälkeen.

 

Suurkiitos kaikille syystalkoisiin osallistuneille t pj

» Lue lisää...

 


« Takaisin