Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
11
Loka
2018

Sääntömääräinen syyskokous ke 7.11.2018 klo 18.00 Marjola

Seuran 69-syyskokous pidettiin ke 7.11.2018 klo 18.00 Marjolassa 20 henkilön voimin. Käsiteltiin sääntömääräiset asiat. 

 

Kokouksen päätteeksi jaettiin kausikilpailujen ja uistelucupin palkinnot. 

 

Hallitukseen Jari Longin tilalle valittiin Lasse Piira. Kilpailutoimikuntaan uudeksi jäseneksi OP-Peltola. Majatoimikuntaan Leo Raution tilalle Lasse Piira ja Liisa Kukon tilalle Riitta Autiomäki. Kyläniemen majaisännistä Timo Partanen jäi pois ja Jukka Lipsasen henkiseksi taustatueksi on lupautunut Henri Torniainen. 

 

Jäsenmaksua ei korotettu, ei myöskään venepaikkojen ja vuokramökkien vuokria. Ainoat tarkastukset tehdään purkituskaasun ja asuntovaunupaikan sähkön käyttöön sekä vuokraveneiden päivämaksuihin. Tarkastukset tehdään seuraavassa hallituksen kokouksessa ennen vuodenvaihdetta.

 

Kokouksessa keskusteltiin vilkkaasti mm. jäsenkyselyn tekemisestä, seuran 70-vuotisjuhlista, vuokravesien uistelulupien palauttamisesta ja yleisesti keskusjärjestön tilanteesta. Lisäksi keskustelua aiheutti myös talkootyön ja jäsenistön oman työn osuus seuran eteen. Osa jäsenistöstä odottaa seuran edustajiksi hallitukseen ja toimikuntiin valittujen henkilöiden tekevän kaikki yhteiset työt ja jäsenten omatoimisuus on jäänyt osittain puutteelliseksi mm. siivouksien, puuhuollon ym. pienten korjausten osalta. 

 

Tällä hetkellä kaikki isommat korjaus/huoltotyöt suunnitellaan ja budjetoidaan toimikuntien ja hallituksen toimesta ja näin vältytään yllättävistä kulueristä joita ei ole budjetoitu ennakkoon.

 

Toiveet seuran tilojen ja yleisten asioiden kehittämisestä otetaan ilolla vastaan ja niitä voi jättää vapaasti eri toimikuntien vetäjille ja hallituksen jäsenille.

 

T hallitus

 

 

 


« Takaisin