Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
2
Elo
2019

Ruokatarvikkeiden ja kalastustäkyjen säilytyksestä

Tukikohtien käyttäjille tiedoksi: Kun poistut poistut tukikohdista kotioloihin, niin yleisten tilojen jääkaappeihin ja pakastimiin ei saa jättää ruokatarvikkeita. Myöskään muiden kaappien hyllyille tai pöydille ei saa jättää mitään syötäväksi kelpaavaa, ei edes kuivamuonaa, muroja, ryynejä, jauhoja, sokeria jne. vaikka ne olisivat pahvisissa avaamattomissa paketeissa, sillä hiiret ja muurahaiset ovat niiden ystäviä. Kyläniemen ylämökki on jälleen kerran siivottu hiirten jätöksistä kun kaappeihin oli jätetty elintarvikkeita.

 

Jos jätät kylmäkalleja, raksisalakoita tai raksimuikkuja Vanniemen kaapin pakastimeen, niin kirjoita nimesi pakettien päälle. Jääkaappi otetaan pois päältä lokakuun lopussa ja  silloin myös pakastin tyhjennetään. Vie täkysi ja kylmäkallesi pois ennen sitä tai ne joutuvat hävitettäväksi.

 

Myöskään vaatteita, lakanoita, tyynyliinoja, pyyhkeitä ei saa jättää tukikohtiin, ne poistetaan ja hävitetään sieltä kesän jälkeen, koska niiden puhtaudesta ja hygieenisyydestä ei ole takeita.

 


« Takaisin