Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
22
Touko
2020

Käyttökiellot purettu

Seuran hallitus päätti 20.5.2020 kokouksessa vapauttaa Korona-viruksen aiheuttamat käyttökiellot 22.5.2020 lähtien. Kaikki majat ja saunatilat ovat taas seuran jäsenten käytössä ja varausjärjestelmä avataan välittömästi.

 

Muistutamme kuitenkin siivouksen huolellisuudesta poistuttaessa tukikohdista ja toivomme ettei jätteitä jätettäisi tukikohtien roskalaatikoihin toistaiseksi. Seuraava Vanniemen roskalaatikoiden tyhjennys on ennen juhannusta.

 

Mökkiläisille huomautuksena etteivät Vanniemen roskalaatikot ole teidän käytössä. Havaintoja käytöstä on jatkuvasti ja siihen tullaan vastedes puuttumaan tarkemmin. Roskalaatikot on tarkoitettu ainoastaan Vanniemessä majoittuvien ja päiväkävijöiden käyttöön.

 

Samoin pyydämme käyttäjiä huolehtimaan yleisistä Korona-ohjeiden noudattimisista, riittävien etäisyyksien, käsien pesun ja kokoontumisien suhteen. Muut käyttäjät on huomioitava erittäin tarkasti ja huolellisesti.

 

Sairaana tai oireilevana on tukikohdista poistuttava välittömästi ja tilat on siivottava huolellisesti oireilevan henkilön jälkeen. Korona-viruksen karanteenitiloina ei tukikohtia saa edelleenkään käyttää.

 

Tukikohtien majakirjoihin on ehdottomasti merkittävä käynnit, niin että niistä selviää kaikki tiloja käyttäneet henkilöt mahdollisten sairausketjujen selvittämiseksi.

 

Vuodevaatteet, lakanat, peitot, makuupussit on jokaisen käyttäjän tuotava henkilökohtaisesti ja vietävä myös pois.

 

Vanniemen saunamajassa ja päämajassa, sekä Kyläniemen saunamajassa on patjat ja peitteet vaihdettu uusiin. Jos huomaat patjan tai patjapeitteen likaantuneen käyttösi johdosta, vie se mukanasi pestäväksi ja palauta pesun jälkeen samaan majaan mistä sen otit. Kaikki ylimääräiset pyyhkeet, liinavaatteet ja muut vaatteet hävitetään maja- ja naistoimikunnan toimesta.

 

Hyvää kesää t. LUK hallitus

 


« Takaisin