Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
12
Kesä
2021

Vanniemen kevättalkoot

Suurkiitos n. 20. hengen porukalle joka siisti Vanniemeä ja Korppia kauniina lauantaiaamuna. Puita pilkottiin ja ladottiin vanhempaan puuvajaan ainakin tämän kesän tarpeita varten, samoin Korpissa on nyt polttopuita suhteellisen hyvin ja paikat on siistit ja kunnostetut.

 

Suunnitelmissa on maalata Korpin rakennukset vielä kesän aikana ja tukikohtien viihtyvyyttä parannetaan ajan kanssa kokoajan (suurkiitos, Rikulle, Merjalle, Lasselle ja Riitalle).

 

Varastot ja uudempi puuvaja siivottiin ja ainakin kaksi romukuormaa odottaa vientiä Taipalsaaren jäteasemalle, ihme kun tuota romua kertyy vuosittain sama määrä. Saunamaja on nyt maalattu ja siistitty.

 

ISOT Kiitokset naisille (erityisesti Liisalle) mattojen ja ikkunoiden pesusta, grillikatoksen ja saunamajan siivouksesta, muonituksesta ja kahvituksesta (keittoa oli riittävästi ja se oli hyvää samoin kotikalja, ja muut tykötarpeet). 

 

Tukikohtien käyttäjiä muistutetaan edelleen paikkojen siivouksesta, se on erittäin tärkeää että jättää yhteiset tilat siistinä jälkeensä ja muistaa merkata käyntinsä majakirjaan.

 

Kuvassa Korpin grillivälineteline on uusittu Rikun ja Merjan toimesta.

 

 

 

Hyvää kesää kaikille tukikohtien käyttäjille, nauttikaa käynneistänne tukikohdissa ja antakaa myös muille vierailijoille mahdollisuus nauttia seuran antimista ja Saimaasta !!!

 

(mukana Pekka, Hande, OP, Kiesin veljekset, Timppa, Karra, Jouni, Pakli, Riku, Lasse, Ahti, Tapani, Arvo, Manne, Ville, Juice, Liisa, Riitta, Merja L, Merja V ja Anne)

 

 

 

 


« Takaisin