Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
25
Marras
2022

Syyskokouksen satoa

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 24.11.2022 Marjolassa.

 

Heikki Marjakangas valittiin jatkamaan puheenjohtajana edelleen v. 2023. Hallituksesta jäivät pois Varpu Korhonen ja Liisa Kukko. Heidän tilalleen valittiin Tero Savolainen ja Merja Väistö. Majatoimikuntaan Riitta Mikkosen tilalle valittiin Merja Väistö sekä naistoimikuntaan uudeksi vetäjäksi Merja Väistö. Riitta Mikkonen valittiin naistoimikuntaan.

 

Sähkön hinnan nousu aiheutti painetta jäsenmaksun suuruuteen ja jäsenmaksua korotetaan neljällä eurolla. Sähköyhtiö Väreen sähkösopimus päättyy ensi kesäkuussa Vanniemen osalta ja uuden sopimuksen hintaa on tällä hetkellä erittäin vaikea ennustaa. Kyläniemen sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja se on tehty Imatran Seudun sähkön kanssa.

 

Uusi jäsenmaksu v. 2023 on 44 €, liittymismaksu on 66 €.

 

Seuran hallitukselle annettiin valtuudet tarvittaessa tarkistamaan majavuokrien hinnat ja miettimään peritäänkö jatkossa myös Kyläniemen tiloista käyttömaksu sähkökulujen tasaamiseksi.

 

Tukikohtien käyttäjiä pyydetään huomioimaan sähkön käyttö tukikohdissa erittäin tarkkaan, majoitustilojen lämmitys on hoidettava pääosin puilla. Vanniemen kaivo pyritään puhdistamaan viimeistään keväällä, tällä hetkellä se on käyttökiellossa vähäisen veden takia. Ongelma on yleinen muillakin Solkein ja Pönniälän alueen kaivoilla.

 

Seuran uudeksi Kunniapuheenjohtajaksi kutsutaan Pekka Laakso. Edellinen Kunniapuheenjohtaja Aarne Parkkola nukkui pois syyskuussa. Lisäksi uudeksi kunniajäseneksi valittiin pitkäaikainen seuran sihteeri Varpu Korhonen.

 


« Takaisin