Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Tervetuloa!

Lappeenrannan Urheilukalastajat ry

Lappeenrannan Urheilukalastajat ry toivottaa juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi kotisivulleen.

 

Seuran hallitus kiittää jäsenistöä käyttökiellon noudattamisesta.

 

Muistutetaan kuitenkin, että liiallista alkoholin käyttöä on tukikohdissa vältettävä, varsinkin nyt kun valtion valvontalaki ja korona-virusvaara on edelleen voimassa. Seuran hallitus tulee puuttumaan väärinkäytöksiin erittäin vastuuntuntoisesti. 

 

Hyvää kesää toivoo LUK pj ja hallituksen jäsenet

 

Ajankohtaista
6
Loka
2020

Syystalkoot pidetty

Syystalkoot pidettiin onnistuneesti n. 20 henkilön voimin Vanniemessä. Puut saatiin pinoihin, sekä sisätiloihin, roskat poltettu ja siivottu. Kiitos mukanaolleille.

 

 

 

15
Syys
2020

Laituripilkit jatkuvat lauantaina 24.10.2020

 

 

Laituripilkit Rapasaaren isolla laiturilla la 24.10.2020 klo 9-13 kokoontuminen Pursiseuran asfalttiparkki. Lähtöjärjestysarvonta klo 8.45. Sarjat miehet yli ja alle 70 sekä naiset. Osanottomaksu 10 €. Paikalla syöttimyynti.

 

11
Elo
2020

Muistutus tukikohtien käytöstä

Taas kerran muistutetaan tukikohtien käyttäjiä seuraavista asioista:

 

Toisten henkilöiden huomioiminen: Anna muille tukikohdan käyttäjille oma rauha jos he sitä haluavat. Älä tunge itseäsi tuttujen ja tuntemattomien seuraan jolleivät he itse sitä halua, kysy lupa vierailuihin muihin mökkeihin. Muistutetaan, että osa vierailijoista voi olla tulevia uusia jäseniä.

 

Koronarajoitukset ovat edelleen voimassa joten muista jättää etäisyyttä ja pese kätesi sekä käytä käsidesiä mahdollisimman usein.

 

Siivoa käyttämäsi tilat heti käytön jälkeen. Tyhjien pullojen, purkkien ja muiden roskien paikka ei ole ulkopöydillä, ikkunalaudoilla, grillikatoksessa tai heiteltynä pitkin nurmikkoa, vaan roskalaatikoissa tai kerättynä talteen siististi roskapussiin.

 

Tee ja vie saunalle puita saunomisen jälkeen ja siivoa sekä kuivata sauna kun et enää käytä saunaa, muista siivota myös eteinen.

 

Jos käytät majoitustiloja nukkumiseen, tuo omat liinavaatteet mukanasi ja vie ne myös mennessäsi. Puhtaassa sängyssä on mukavampi nukkua yö kuin likaisessa. Ylimääräiset pyyhkeet, vaatteet ja liinavaatteet hävitetään maja- ja naistoimikunnan toimesta.

 

t majatoimikunta ja hallitus

 

17
Heinä
2020

PM-onki 2020 la 8.8.2020

LUK:lle kolme piirinmestaruutta ja kaksi hopeasijaa PM-ongessa. Vesa Poutanen, Terttu Huhtiniemi ja Pasi Kylliäinen voittivat sarjansa ja Laila Hellsten sekä Kari Liukko olivat kakkosina.

 

Pm-onki pidettiin 39 kisaajan voimin Kansolassa. Rata tehtiin sektoreina vanhalle ja uudelle kanavalle niin että jokaiselle kilpailijalle tuli paikka sekä vanhalla että uudella puolella. Pikkukalaa nousi tasaisesti melkein joka paikalta, isommat pasurit ratkaisivat sijoitukset. Helteinen ja tyyni sää verotti kuitenkin kalantuloa melko paljon.

 

Tulokset

 

 

29
Heinä
2020

Matoa koukkuun ja kalastamaan

Svk:n tiedote 29.7.2020. lue tästä

 

17
Kesä
2020

Metsähallituksen tiedote kalastuksen valvonnasta

Lue tiedote tästä linkistä

 

17
Kesä
2020

Svk:n tiedote 17.6.2020 käsittele kala ruuaksi

Lue tiedote tästä linkistä

 

9
Kesä
2020

Svk:n tiedote 8.6.2020

Avaa tästä

 

29
Touko
2020

Kaverit kalassa

Kesällä 2020 koko Suomi on #kaveritkalassa. Olemme mukana, tule sinäkin!

Osallistukaa kilpailuun http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kaveritkalassa/ 

 

Jos kaipaat uusia kalakavereita, meiltä seurasta niitä löytää! Ota yhteyttä ja liity mukaan toimintaan. 

 

 

 

22
Touko
2020

Käyttökiellot purettu

Seuran hallitus päätti 20.5.2020 kokouksessa vapauttaa Korona-viruksen aiheuttamat käyttökiellot 22.5.2020 lähtien. Kaikki majat ja saunatilat ovat taas seuran jäsenten käytössä ja varausjärjestelmä avataan välittömästi.

 

Muistutamme kuitenkin siivouksen huolellisuudesta poistuttaessa tukikohdista ja toivomme ettei jätteitä jätettäisi tukikohtien roskalaatikoihin toistaiseksi. Seuraava Vanniemen roskalaatikoiden tyhjennys on ennen juhannusta.

 

Mökkiläisille huomautuksena etteivät Vanniemen roskalaatikot ole teidän käytössä. Havaintoja käytöstä on jatkuvasti ja siihen tullaan vastedes puuttumaan tarkemmin. Roskalaatikot on tarkoitettu ainoastaan Vanniemessä majoittuvien ja päiväkävijöiden käyttöön.

 

Samoin pyydämme käyttäjiä huolehtimaan yleisistä Korona-ohjeiden noudattimisista, riittävien etäisyyksien, käsien pesun ja kokoontumisien suhteen. Muut käyttäjät on huomioitava erittäin tarkasti ja huolellisesti.

 

Sairaana tai oireilevana on tukikohdista poistuttava välittömästi ja tilat on siivottava huolellisesti oireilevan henkilön jälkeen. Korona-viruksen karanteenitiloina ei tukikohtia saa edelleenkään käyttää.

 

Tukikohtien majakirjoihin on ehdottomasti merkittävä käynnit, niin että niistä selviää kaikki tiloja käyttäneet henkilöt mahdollisten sairausketjujen selvittämiseksi.

 

Vuodevaatteet, lakanat, peitot, makuupussit on jokaisen käyttäjän tuotava henkilökohtaisesti ja vietävä myös pois.

 

Vanniemen saunamajassa ja päämajassa, sekä Kyläniemen saunamajassa on patjat ja peitteet vaihdettu uusiin. Jos huomaat patjan tai patjapeitteen likaantuneen käyttösi johdosta, vie se mukanasi pestäväksi ja palauta pesun jälkeen samaan majaan mistä sen otit. Kaikki ylimääräiset pyyhkeet, liinavaatteet ja muut vaatteet hävitetään maja- ja naistoimikunnan toimesta.

 

Hyvää kesää t. LUK hallitus

 

18
Touko
2020
18
Touko
2020

Tiedote jigin kierrätys 18.5.2020

Avaa tästä

 

» Arkisto