Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Naistoimikunta
14
Kesä
2018

NAISTOIMIKUNTA

Naistoimikunnan tehtävänä on ylläpitää seuran naisjäsenten hyvinvointia ja tukea seuran toimintaa erilaisissa talkoissa ja yhteistilaisuuksissa. Tehtävänä on myös huolehtia seuran majojen pienkalusteista ja niiden toimivuudesta sekä huollosta yhdessä majatoimikunnan kanssa.

 

Luk:n naisjaosto perustettiin 15.2.1965. Naisjaosto muuttuu 1.1.2013 alkaen naistoimikunnaksi. Naisjatoimikunnan vetäjänä v. 2015 lähtien toiminut Liisa Kukko ja vuoden 2023 alusta Merja Väistö..

 

Naistoimikunnan edustaja on mukana seuran hallituksessa ja majatoimikunnassa.

Pidämme kisaravintolaa, muonitamme ja ahkeroimme talkoissa. Kalastamme kisoissa tai vain vaikka huvin vuoksi. Viralliset kokoukset ovat keväällä ja syksyllä. Muulloinkin kokoonnumme suunnittelemaan ja toimimaan: pikkujoulut, saunaillat, risteilyt, yhdessäoloa.

 

14
Kesä
2018

NAISTEN MAJA

Naisten maja on seuran naistoimikunnan hallinnassa. Seuran naisjäsenet voivat käyttää majaa kesäaikana majoitukseen yhdessä perheenjäsentensä kanssa. Marraskuusta maaliskuuhun on naistenmaja kaikkien seuran jäsenten käytössä.

 

Majan käyttöä varten on avattu Internetissä varausjärjestelmä, joten majaa voi varata kun se vapaana ja siitä ei peritä käyttömaksua. Majan avainta voi tiedustella Merja Väistöltä, joka toimii uutena naistoimikunnan vetäjänä.

 

Majan lattia ja kalusteet on remontoitu sisältä v. 2017 ja maja on erittäin viihtyisä ja soveltuu erinomaisesti perheiden käytettäväksi..