Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
1
Joulu
2016

Majatoimikunnan kokous 30.11.2016

Uusittu majatoimikunta kokoontui 30.11.2016 Urheilu Koskimiehessä.

 

Kokouksessa päätettiin vastuualueista tukikohdittain seuraavasti: Vanniemi ja Korppi, majatoimikunnan päävetäjä Hannu Lintusaari (pientarvikkeet, jäte-, tie- ja puuhuolto, venekassa), Liisa Kukko (majojen tarvikkeet),  Mauri Roni (kaasupullot), Juha Hänninen (maalaus), Ahti Hellsten (kuljetus), Leo Rautio (korpin tarvikkeet).

 

Kyläniemessä Timo Partanen (pää), Jukka Lipsanen jakavat vastuualueet yhteisesti.

 

Venepaikkojen jako kirjallisesti ja päättäjinä vähintään kolme majatoimikunnan jäsentä, mukana oltava aina Hannu Lintusaari tai Juha Hänninen. Seuran hallitus kirjaa hyväksymisen venepaikkalistaan joka on seuran sihteerillä. Nykyisten venepaikkojen haltijoita muistutetaan velvollisuudesta olla mukana yleisissä talkoissa sekä kunnostamassa venepaikkoja tarpeen mukaan (talkoovelvoite koskee luonnollisesti myös muita seuran jäseniä).

 

Majatoimikunta kokoontuu tarvittaessa, kuitenkin vähintään kaksi kertaa vuodessa suunnittelukokouksiin ja raportoi hankkeista seuran hallitukselle.

 

Seuran jäsenistö velvoitetaan raportoimaan puutteista, rikkoutuneista paikoista tai esineistä majatoimikunnan jäsenille. Seuran jäsenten tehtävä on kuitenkin korjata mahdollisuuksiensa mukaan rikkomansa paikat, tehdä polttopuita ja siivota omat jälkensä käytön jälkeen.

 


« Takaisin