Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
16
Marras
2017

Syyskokous 15.11.2017 Marjola

20 seuran jäsentä oli paikalla seuran syyskokouksessa Marjolassa.

 

Puheenjohtajana jatkaa seuraan vuoden edelleen Pekka Turunen. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Aarno Karels, Heikki Inkin jäädessä pois hallituksesta. Heikki on tehnyt yli 10 vuoden työn seuran varapuheenjohtajana. Uutena jäsenenä Heikin tilalle tuli Olli-Pekka Peltola. OP on ollut myös mukana monessa ja tuo varmasti uusia tuulia seuran toimintaan. 

 

Pitkäaikainen toiminnantarkastaja Pekka Aalto jäi myös pois luottamustoimestaan, kiitos Heikille ja Pekalle hyvästä työstä seuran eteen.

 

Seuran talouspuoli on edelleen kunnossa ja jäsenmaksuihin, eikä muihinkaan maksuihin tullut korotuksia. Tukikohtien tilojen huoltoja ja korjauksia jatketaan myös ensi vuoden aikana. Tilat pyritään huoltamaan ennakoidusti.

 

Kokouksessa keskusteltiin myös uistelu - ja nuorisojaoston henkiinherättämisestä, sekä kotisivujen uudistamisesta ja tiedottamisesta some-toimintojen kautta.

 

Seuran hallitus kiittää kaikkia vuoden 2017 aikana talkootoimintoihin osallistuneita ja toivottaa kalaisaa vuoden loppua ja ensi vuotta kaikille seuran jäsenille.

 

T PJ

 


« Takaisin