Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
11
Elo
2020

Muistutus tukikohtien käytöstä

Taas kerran muistutetaan tukikohtien käyttäjiä seuraavista asioista:

 

Toisten henkilöiden huomioiminen: Anna muille tukikohdan käyttäjille oma rauha jos he sitä haluavat. Älä tunge itseäsi tuttujen ja tuntemattomien seuraan jolleivät he itse sitä halua, kysy lupa vierailuihin muihin mökkeihin. Muistutetaan, että osa vierailijoista voi olla tulevia uusia jäseniä.

 

Koronarajoitukset ovat edelleen voimassa joten muista jättää etäisyyttä ja pese kätesi sekä käytä käsidesiä mahdollisimman usein.

 

Siivoa käyttämäsi tilat heti käytön jälkeen. Tyhjien pullojen, purkkien ja muiden roskien paikka ei ole ulkopöydillä, ikkunalaudoilla, grillikatoksessa tai heiteltynä pitkin nurmikkoa, vaan roskalaatikoissa tai kerättynä talteen siististi roskapussiin.

 

Tee ja vie saunalle puita saunomisen jälkeen ja siivoa sekä kuivata sauna kun et enää käytä saunaa, muista siivota myös eteinen.

 

Jos käytät majoitustiloja nukkumiseen, tuo omat liinavaatteet mukanasi ja vie ne myös mennessäsi. Puhtaassa sängyssä on mukavampi nukkua yö kuin likaisessa. Ylimääräiset pyyhkeet, vaatteet ja liinavaatteet hävitetään maja- ja naistoimikunnan toimesta.

 

t majatoimikunta ja hallitus

 


« Takaisin