Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
6
Loka
2021

Asuntoautot ja asuntovaunut

Asuntoautoja tai vaunuja saa olla yhtä aikaa Vanniemessä kaksi ja Kyläniemessä yksi kerrallaan. Vierailijat eivät saa tuoda vaunua tai asuntoautoa majoittumistarkoituksessa tukikohtiin.

 

Vaunupaikat on tarkoitettu ainoastaan jäsenille. Vaunupaikan hinta on 10 € / vrk max 1 viikko (hinta 45 € / vko) ja maksu maksetaan tukikohdan venekassaan. Venevihkoon on merkittävä käytetyt vuorokaudet, sekä päämajojen vieraskirjaan on kirjattava henkilöiden nimet.

 

Päiväreissulla vaunu tai asuntoauto on parkkeerattava niin ettei se ole kenenkään tiellä kulkuväylillä. Jos käyttää seuran sähköä niin vaunupaikan hinta on 10 €.

 

Kesämökkiläiset sekä heidän vieraansa, eivät saa jättää vaunuja/asuntoautoja seuran tukikohtiin mökkivierailujensa ajaksi vaikka olisivat seuran jäseniä jos vierailu kestää yön yli.

 

Kehitteillä on varausjärjestelmä kuten vuokramökeissäkin, jolloin vain varauksen tehneet saavat pitää vaunuja/asuntoautoa tukikohdissa varauksen ajan. Seuran jäsenille tiedotetaan kun varausjärjestelmä otetaan käyttöön.

 


« Takaisin