Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
27
Huhti
2023

SVK:n Piiripäivien satoa Tampereelta

SVK:n piiripäivät järjestettiin 22.-23.4.2023 Tampereella Varalan Urheiluopistolla. Piiripäivillä esiteltiin useita alustuksia SVK:n ja piirien toiminnan kehittämiseksi. Yksi suurimmista ongelmista, SVK ei ole ainoa järjestö jossa ongelma esiintyy, on jäsenistön ikääntyminen ja jäsenmäärien pienentyminen. Se tulee jatkossa aiheuttamaan jäsenmaksujen nousua, SVK:n, piirien ja seurojen toimesta. Tällä hetkellä jäsenistön keski-ikäinen syntymävuosi on 1960, eli n. puolet jäsenistä on eläkeikäisiä ja sitä kautta luonnollinen poistuma on iso ikäjakauman johdosta.

 

Erilaisia ratkaisuja mietittiin ja esitettiin nuoriso- ja aikuistoiminnan kehittämiseksi. Erilaisia tapahtumia, teemoja ja tilaisuuksia on pyrittävä järjestämään sekä nykyisille että uusille jäsenille. Menneinä vuosina tapahtumat ovat pääosin keskittyneet kilpailutoimintaan ja sitäkin puolta on tulevaisuudessa kehitettävä. Nyt on jo järjestettykin paikkavapaita kilpailuja SVK:n ja joidenkin seurojen toimesta.

 

SVK ja piirit pyrkivät järjestämään erilaisia kalastukseen ja järjestötoimintaan liittyviä koulutuksia joihin kaikilla on osallistumisoikeus. Iso osa koulutuksista järjestetään Internetin kautta etäkoulutuksina, jolloin matkakustannukset minimoidaan. Koulutuksista ja ilmoittautumisista lisätietoja SVK:n kotisivuilla www.vapaa-ajankalastaja.fi 

 

SVK:n jäsenrekisteri uudistetaan (se on jo pilottikäytössä) ja se tarkoittaa seuramme osalta, että joudumme keräämään jäsenistöltä sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Tulevaisuudessa näiden tietojen avulla jäsen voi kirjautua itsenäisesti jäsenrekisteriin ja päivittää muuttuneet tietonsa, esim. osoitetietojen muuttuessa. LUK:n osalta jäsenrekisteri on tarkoitus ottaa käyttöön touko-/kesäkuun aikana. Jatkossa jäsenmaksutkin tulevat olemaan sähköisiä joko verkkopankkien suoraveloituksia tai sähköpostilaskuja postituskustannusten säästämiseksi.

 

Piiripäiviä tultaneen jatkossakin järjestämään ja piirin toimihenkilöt toivovatkin saavansa palautetta seurojen ja piirien toiminnan kehittämiseksi mahdollisimman paljon. Tapahtuma oli erittäin positiivisessa hengessä järjestetty.

 

Terveisin LUK:n ja piirin sihteeri

 


« Takaisin