Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
13
Joulu
2023

Syyskokous 2023

Seuran syyskokous pidettiin 10.12.2023 Kulttuuritila Nuijamiehen baarissa. Osallistujia 20 seuran jäsentä.

 

Kokouksen tuloksena hyväksyttiin budjetti ja toimintasuunnitelmat.

 

Jäsenmaksuun tulee korotus, uudet jäsenmaksut ovat normi 50 e, veteraanijäsen 22 e ja nuorisojäsen 10 e. Korotus johtuu pääosin SVK:n (4e) ja Etelä-Karjalan Vapaa-ajankalastapiirin (1e) jäsenmaksujen korotuksista. Seuran jäsenmaksuosuus nousi näin euron verran.

 

Puheenjohtajana jatkaa Heikki Marjakangas, sihteerinä ja rahastonhoitajana Pekka Turunen. Hallituksen muut jäset ovat Merja Väistö, Aarno Karels, Tero Savolainen, Timo Partanen ja Lasse Piira. Hallituksen kokoonpanoa pienennettiin hieman.

 

Kyläniemen ylämökkiin sekä Vanniemen naistenmajaan tulee varauksen yhteydessä maksettava sähkömaksu. Se on suuruudeltaan 10 e/vrk tai 45 e / viikko. Se tulee voimaan kun varausjärjestelmä saadaan päivitettyä.

 

Seuran talous on kohtuullisen hyvässä kunnossa ja kokouksessa puheenaiheina olleita Kyläniemen mökin vuokrausta ulkopuolisille tai Vanniemessä puiden myymistä hallituksessa ei tällä hetkellä ole harkinnassa, koska siihen ei ole tarvetta. 

 

Muissa toimikunnissa ainoa muutos oli naistoimikunnassa valittiin Merja Laurikainen Varpu Korhosen tilalle. Toimikuntien kokoonpanot löytyvät seuran Internet-sivujen takaa. 

 

Seuran uuden jäsenrekisteriohjelman vuoksi tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta pystymme ohjelman avulla helpottamaan viestintää seuran sisällä. Samalla on huomioitava jos jäsenmaksulasku tulee postin kautta (SVK:lta), lisätään siihen postikulut. Sähköpostiosoitteen voi laittaa osoitteeseen merja.vaisto2@gmail.com tai kirjautumalla seuran sivuilla olevaan varausjärjestelmään.

 

SVK pyrkii ensisijaisesti lähettämään jäsenmaksut ensi vuonna maksusopimuksen mukaisesti sähköisenä pankkiisi ja jos maksusopimusta ei ole tehty niin sähköpostiisi ja viimeisenä paperilaskuna.

 

Terveisin Hallitus (Hyvää Joulun odotusta)

 

 

 

 


« Takaisin