Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
11
Tammi
2024

Mökkien varausjärjestelmän muutokset

Mökkien varausjärjestelmään tehdään päivityksiä tammikuun aikana. Jatkossa varauksiin tulevat mukaan Vanniemen naistenmajan ja Kyläniemen ylämökin sähkömaksut. Ne lähetetään automaattisesti varauksen yhteydessä varaajan sähköpostiin. Urheilu-Koskimies veloittaa sähkömaksut siellä tehtävän varauksen yhteydessä. 

 

Viikkovaraus muuttuu, varaukseen tulee valintanappi Viikkovaraus, rastittamalla sen syötetään ainoastaan varauksen alkupäivä. Samalla muuttuu käytäntö milloin varaus voi alkaa, eli se voi alkaa mistä päivästä lähtien, pois lukien varaus ei voi alkaa lauantaina. Päivämäärävaraus hyväksyy ainoastaan kuuden päivän varauksen, ei pidempää aikaa. Viikonlopun varaus on kuitenkin aina perjantai-sunnuntai.

 

Aikavaraus muuttuu myös, että varauksia voi samalla henkilöllä olla useita eri kohteisiin ja kuukauden ennakkosääntö poistetaan eli varauksen voi tehdä entistä aikaisemmin. Suositellaan, ettei samaa kohdetta varata kuitenkin ennakkoon useampaan kertaan saman henkilön toimesta.

 

Muutokset varausjärjestelmään on otettu käyttöön 15.1.2024 alkaen. Jos varauksessa on ongelmia, ilmoitathan siitä ylläpitäjälle (PTu).

 


« Takaisin